Bloemen versturen

Gerbera’s, orchideeën, rozen, tulpen, boeketten, planten… U kunt het zo gek niet bedenken, of u kunt ze online via het internet versturen. Misschien is het voor een relatiegeschenk, of voor een bruiloft, geboorte of om iemand te verrassen met zijn of haar verjaardag. En dan zijn er nog ontelbare andere momenten die ik kan bedenken, wanneer bloemen versturen een ideaal cadeau is. In dit artikel nemen wij Euroflorist onder de loep. Dit is de grootste online bloemist van België. Bloemen aan huis.be werkt samen met Euroflorist voor het aankopen en verzenden van boeketten.

Bloemen versturen via Euroflorist

Sinds 1982 gebruikten reeds miljoenen mensen EuroFlorist om bloemen en geschenken te sturen. Euroflorist staat dan ook sinds jaar en dag bekend voor zijn betrouwbare dienst voor het leveren van verse bloemen en geschenken van topkwaliteit waarbij elke bestelling steeds in topconditie wordt afgeleverd. Bloemen, boeketten, arrangementen, planten en bloemengeschenken kunnen op bijna elke plaats ter wereld en wel nog dezelfde dag afgeleverd worden. Binnen Europa garandeert EuroFlorist de hoogste kwaliteit als het gaat om het bezorgen van verse bloemen zoals rozen, tulpen en seizoensbloemen bij 9.700 bloemendetaillisten. Buiten België is EuroFlorist ook gevestigd in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Polen, Oostenrijk, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Voor het bezorgen van bloemen in andere landen werkt Euroflorist samen met meer dan 54.000 bloemenwinkels die aangesloten zijn bij het meest betrouwbare bloemennetwerk van de wereld.

Hoe bloemen versturen via internet

Bloemen versturen via internet is echt kinderspel. In deze handleiding hieronder toon ik u aan hoe u dit kunt realiseren.

1) Ga naar www.euroflorist.be

versturen

2) Kies het boeket van uw keuze

Wenst u rozen? Of liever een mooi boeket? U kunt boven in het menu kiezen volgens kleur (geel, rood, blauw, oranje, roze…) of volgens gelegenheid (verjaardag, liefde, bruiloft, geboorte…)

3) Gevonden?

U hebt het boeket van uw keuze gevonden? Klik dan op doorgaan, de oranje knop rechts op uw scherm.

4) Instructies op het scherm volgen

Zo, nu nog enkele instructies op het scherm volgen, zoals het invoeren van de ontvanger naar wie u de bloemen versturen wil, alsook de bloemen betalen, en klaar is kees! Vervolgens zullen uw bloemen aan huis worden gebracht door een professionele bloemist bij u aan de deur.

Bookmark and Share