Waar bloemen online bestellen: hier kom je het te weten

Bloemen kunt u eenvoudig, snel én veilig online aankopen. Daar zijn verschillende websites voor. In deze post werken wij met één aanbieder: Euroflorist.be. Dat is de grootste aanbieder uit ons land en indien u 100% kwaliteit wenst, dan moet u bij deze website zijn. Lees deze handleiding en kom dus te weten hoe u snel, eenvoudig maar ook veilig online boeketten kunt bestellen.

1) Ga naar Euroflorist

Klik hier om de website van Euroflorist te bezoeken (opent in nieuw venster). Bij Euroflorist kunt u werkelijk alle soorten bloemen bekijken en aan huis laten bezorgen bij de persoon van uw keuze. Rozen, tulpen, boeketten, u kunt ze allemaal online aankopen! Nu we op de website zitten, dienen we nog onze keuze te maken

2) Kies welke bloemen u online wil bestellen

bloemen

Hierboven hebben we een schermafbeelding van de website gemaakt. U dient nu uw keuze te maken!

  • Zoekt u bloemen van een specifieke kleur (rood, roze, oranje, geel, wit, paars of kleurrijk); klik dan bovenaan het menu op “kleur” en kies de kleur van uw keuze.
  • Wenst u bloemen voor een bepaalde gelegenheid, bijvoorbeeld moederdag, een huwelijk, een verjaardag, valentijn & liefde, zomaar, pensioen, begrafenis… Kies dan bovenaan in het menu voor gelegenheid.
  • Weet u niet welke bloemen mooi zijn? Scroll dan de pagina naar omlaag en bekijk er de bestsellers. Met deze bloemen kunt u gewoonweg niet missen!

3) Doorgaan en afrekenen

Hebt u het boeket van uw dromen gevonden? Koos u voor die mooie rozen en tulpen? En hebt u indien gewenst ook accessoires besteld? Goed, klik dan op de oranje knop “doorgaan”. Vervolgens zult u doorgaan naar het betaalproces. Volg de stapjes op het scherm, betaal veilig online (Visa, MasterCard) en nog diezelfde dag zullen de bloemen worden geleverd! Vergeet natuurlijk niet het adres van de persoon die de bloemen zal ontvangen, in te vullen.

U merkt het: bloemen kopen via het internet is helemaal niet moeilijk! Gewoon de juiste site bezoeken, in ons geval www.euroflorist.be, de bloemen kiezen die u wenst te bezorgen, de geadresseerde invoeren, betalen en klaar is kees.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op. Succes!

Bookmark and Share