Bloemen leveren: hoe, waar en hoeveel kost het?

bloemen leveren truckOk, u wenst bloemen te leveren bij iemand thuis, ongetwijfeld een goed idee! De vraag is nu: welke florist of bloemenzaak gaat bloemen leveren aan huis? En kunt u dan ook zelf de bloemen van uw dromen kiezen? Wel, tegenwoordig is dat allemaal mogelijk. U kunt op de dag van vandaag haast alles verwezenlijken via het internet. Bloemen leveren zit daar ook bij. In dit artikel leggen we uit via welke site u bloemen kunt bestellen en laten bezorgen bij de persoon van uw keuze. Bovendien bespreken we ook hoeveel dit allemaal kost.

Bloemen leveren: hoe doe je dat?

Euroflorist: de absolute nummer 1!

Wel, dat is heel simpel. De absolute nummer één site die wereldwijd bekend is, is Euroflorist.be. Op deze site kan je naar hartelust bloemen, boeketten en planten bestellen om deze vervolgens te laten leveren bij de persoon van uw keuze. U hoeft zelfs het huis niet meer uit! Aan de hand van enkele klikken kiest u het gewenste boeket. Vervolgens kunt u ook nog een persoonlijk kaartje laten schrijven met daarop een boodschap. Dit kaartje zal meegeleverd worden met de bloemen. Ook het betalingsproces verloopt volledig online. Goed om te weten: alle  prijzen zijn inclusief BTW, exclusief EUR 9,99 bezorgkosten voor binnenlandse orders (België). Leuk is ook dat u uw bloemen wereldwijd kunt laten afleveren!

Is het wel betrouwbaar?

Uiteraard! Het betalingsproces verloopt veilig dankzij de VeriSign integratie. Uw betalingsgegevens worden dus versleuteld en kunnen niet door anderen worden gelezen. Euroflorist zelf is een BVBA gevestigd te Steenokkerzeel (België). U kunt hen steeds bereiken via hun klantenservice. O, aarzel niet om ook fan te worden van hun Facebookpagina of volg hen gerust ook op Twitter!

Hoe lang duurt het leveren van bloemen?

Bijzonder snel! Indien u bij Euroflorist uw bloemen besteld voor 13u ’s middags, dan worden ze nog diezelfde dag geleverd! Als dat niet snel is!

Hoeveel kost het?

Daarvoor raadpleegt u best de site. Het bestellen en leveren van bloemen kan al vanaf 24 EUR, maar hoe groter uw boeket of hoe zeldzamer de bloemen, hoe sneller het totale prijskaartje kan oplopen. Indien u extra’s wenst, zoals bijvoorbeeld bloemenvoedsel, dan dient u logischerwijze ook wat meer te betalen.

Bloemen leveren, maar welke bloemen?

Praktisch alles! Wenst u originele bloemen voor het bruidspaar? Rode rozen voor uw lief of partner? Of gewoon een heel fleurig boeket? u vindt er werkelijk alles! Een tip: bekijk er zeker ook even het boeket van de maand. Gewoon even hun site bezoeken en laat u overweldigen door het prachtige gamma. En wees gerust: al die boeketten en bloemen kunt u laten leveren bij de persoon van uw keuze. Dit is het adres: http://www.euroflorist.be!